dissabte, 3 de setembre del 2011

Activitats escolars per a centres educatius

S'acaba l'estiu i comencen les classes.
El servei educatiu de les Adoberies de Lleida, té com a objectiu dissenyar recursos per a l’aprenentatge de la història i la cultura de Lleida a través de les seves adoberies d’època feudal.
A través de l’anàlisi, la reflexió i el coneixement directe del patrimoni cultural excavat de la ciutat, tenim l’oportunitat de conèixer un capítol important del llegat del nostres avantpassats i de la seva manera de viure i entendre la societat de l’època.
Les activitats educatives que oferim tenen la finalitat de contribuir a la formació dels alumnes mitjançant l’associació d’idees, la reflexió, el diàleg i la capacitat d’expressar-se, entre altres competències.
Per això les propostes estan relacionades amb els continguts  de l’actual currículum escolar, s’associen a diferents àrees de coneixement i estan adaptades als diferents nivells educatius.
Les activitats s’ordenen per tipus de visita i nivells educatius. Cada visita disposa d’una descripció amb la informació pràctica, el contingut i la metodologia que es proposa, el àrea de coneixement amb què està relacionada i el nivell educatiu al que s’adreça.
Per algunes visites, hem elaborat dossiers de treball adreçats als alumnes, que es lliuren al final de la visita per realitzar-los a la classe amb la idea d’aprofitar els continguts apresos.
Si ets una escola i estàs interessat en visitar les adoberies descarrega't la guia d'activitats didàctiques per a centres educatius o mira la pestanya "d'activitats escolars" que hi ha damunt.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada